FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Dirk Kuyt: ‘Ik wil kampioen worden met Feyenoord’

Dirk Kuyt heeft nog maar eens benadrukt een tweede periode voor Feyenoord te willen uitkomen. De Oranje-international was tussen 2003 en 2006 al actief voor de Kuipbewoners. Sindsdien draagt hij het shirt van Liverpool.

“Ik heb altijd gezegd dat het mijn droom is om terug te keren bij Feyenoord”, zegt Kuyt op de website van Feyenoord. De Katwijker was in drie seizoenen goed voor meer dan zeventig competitietreffers voor de Rotterdamse club. “Het moment waarop is moeilijk te bepalen, maar het is een feit dat ik graag kampioen wil worden met Feyenoord.”

“Wat dat betreft ben ik blij dat het financieel steeds beter gaat met de club. Feyenoord is op de goede weg. Ik wil terugkeren als ik nog topfit ben. Niet om af te bouwen, maar om te presteren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *