FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Walter Samuel onder de indruk van Luc Castaignos

Walter Samuel is blij met de aankoop van Luc Castaignos. De spits van Internazionale speelde ondertussen drie wedstrijden in de Serie A zonder een treffer te maken, maar de Argentijn ziet dat niet als een probleem.

Vooral door de leeftijd van de negentienjarige oud-Feyenoorder vindt Samuel het een goede aankoop van de Italianen. “Onze spelersgroep bestaat uit volwassen voetballers, maar ook uit jonge jongens, die hopelijk samen met ons hun best doen. We hebben die talenten nodig en eigenlijk helpen ze ons.

“Ze zijn echt van toegevoegde waarde. Ik vind Castaignos echt goed, hij beweegt als een echte centrumspits. Hij is lastig te verdedigen, hij is snel en heeft een neusje voor de goal. Hij heeft alleen nog even wat tijd nodig, maar hij zal het nog beter gaan doen als hij eenmaal vaker aan spelen toe zal komen”, besluit de 33-jarige verdediger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *