FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Miyaichi voorlopig niet in actie voor Arsenal

Arsenal zal het de komende weken moeten stellen zonder Ryo Miyaichi. De achttienjarige Japanner is uitgeschakeld omdat hij zijn enkel verstuikt heeft. Daardoor zal hij de komende vier tot zes weken niet in actie kunnen komen voor de Engelse topclub.

Miyaichi, die het afgelopen seizoen op huurbasis voor Feyenoord speelde, kwam twee keer in actie voor Arsenal in de League Cup. Een debuut in de Premier League zat er voor vleugelspits voorlopig nog niet in.

In de zomer van 2010 maakte Miyaichi indruk tijdens een proefperiode en overtuigde de technische staf van Arsenal over zijn kwaliteiten. Aan het begin van 2011 ondertekende de Japanner een contract bij de club uit Londen. Trainer Arsène Wenger liet al diverse malen weten onder indruk te zijn van hem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *