FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Hofs: ‘Feyenoord altijd speciaal voor me’

Vitesse neemt het zondag in eigen huis op tegen Feyenoord. De Arnhemmers draaien een goed seizoen en zijn terug te vinden op de vierde positie in de Eredivisie. Voor Nicky Hofs is het duel met de Rotterdammers bijzonder. Hij stond drieënhalf jaar op de loonlijst bij Feyenoord.

Hofs heeft een speciaal gevoel bij de wedstrijd. “Ja, zeker. Ik heb daar drieënhalf jaar gespeeld en het fantastisch naar mijn zin gehad. Ik vind dat wij thuis gewoon moeten winnen. Feyenoord is een concurrent van ons”, citeert Omroep Gelderland de woorden van de middenvelder.

Er zijn niet veel voormalig ploeggenoten die nu nog bij Feyenoord spelen. “Heel veel daarvan zijn weg, er zijn nog een paar jongens die ik ken. Maar Feyenoord blijft altijd speciaal”, aldus Hofs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *