FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Van Persie even goed als Messi en Ronaldo’

Arsenal-verdediger Johan Djourou is lyrisch over zijn ploeggenoot Robin van Persie. Volgens Djourou doet de Nederlander niet onder voor de absolute topspelers.

“Hij staat aan de top samen met Lionel Messi en Cristiano Ronaldo”, aldus Djourou. Van Persie is de afgelopen weken in supervorm bij Arsenal en scoort de ene na de andere belangrijke goal. “Ik kan geen spits bedenken die beter is dan hij. Daarnaast is hij ook nog eens een geweldige aanvoerder.”

“Van Persie laat elke week zien hoe ontzettend goed hij is. Het is fantastisch om te zien wat hij allemaal met een bal kan”, gaat Djourou verder. “Hij verdient deze periode na zijn blessures. Het is goed om te zien dat hij nu weer helemaal fit is.”

De contractuele problemen rond Van Persie houden Djourou niet bezig. “Het heeft niet mijn aandacht. Voor het team is het belangrijk dat hij fit blijft en doorgaat met scoren. Het contract is iets tussen hem en de club”, besluit Djourou.

Arsenal wil het in 2013 aflopende contract van Van Persie graag verlengen, maar de speler houdt de boot voorlopig af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *