FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord lijkt aanbieding van drietal weer in te trekken

Feyenoords technisch directeur Martin van Geel heeft drie spelers een tijd terug laten weten dat ze in aanmerking komen voor contractverlenging. Deze moesten dan wel voor 1 december van dit jaar reageren, omdat het voorstel anders zou worden ingetrokken. Dit lijkt nu het geval te zijn.

Diego Biseswar, Ricky van Haaren en Ruben Schaken hebben momenteel een aanbieding op zak, maar hebben nog een kleine week om te reageren. “We hebben duidelijk aangegeven dat Feyenoord de aanbieding intrekt als de spelers niet reageren,” aldus Van Geel.

Naar verluid zou Schaken overwegen om in gesprek te gaan met Feyenoord. Verder praten de Rotterdammers momenteel met Jordy Clasie, Kaij Ramsteijn en Kostas Lamprou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *