FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord verlengt met geblesseerde Kaij Ramsteijn

Kaij Ramsteijn heeft ondanks een zware knieblessure waardering gekregen voor zijn beginperiode bij Feyenoord. De linksback van de Rotterdammers heeft dinsdag een akkoord bereikt met de clubleiding over een verlenging van zijn verbintenis.

De 21-jarige verdediger zal binnenkort een contract tekenen dat hem tot de zomer van 2014 in De Kuip houdt. In de uitwedstrijd tegen AZ, begin september, liep hij de zware knieblessure op. Aanstaande woensdag zal hij worden geopereerd, maar de contractverlenging zorgt voor een opsteker.

“Zeker gezien mijn huidige blessure,” aldus Ramsteijn. “Ik denk dat ik het dit seizoen naar behoren heb gedaan in de wedstrijden die ik heb gespeeld, ook al stond ik daarin niet op mijn natuurlijke positie. Het is een grote motivatie dat als ik weer fit ben ik nog twee jaar voor Feyenoord mag spelen. Er spreekt veel vertrouwen uit de overeenkomst met de club.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Feyenoord verlengt met geblesseerde Kaij Ramsteijn

Kaij Ramsteijn heeft ondanks een zware knieblessure waardering gekregen voor zijn beginperiode bij Feyenoord. De linksback van de Rotterdammers heeft dinsdag een akkoord bereikt met de clubleiding over een verlenging van zijn verbintenis.

De 21-jarige verdediger zal binnenkort een contract tekenen dat hem tot de zomer van 2014 in De Kuip houdt. In de uitwedstrijd tegen AZ, begin september, liep hij de zware knieblessure op. Aanstaande woensdag zal hij worden geopereerd, maar de contractverlenging zorgt voor een opsteker.

“Zeker gezien mijn huidige blessure,” aldus Ramsteijn. “Ik denk dat ik het dit seizoen naar behoren heb gedaan in de wedstrijden die ik heb gespeeld, ook al stond ik daarin niet op mijn natuurlijke positie. Het is een grote motivatie dat als ik weer fit ben ik nog twee jaar voor Feyenoord mag spelen. Er spreekt veel vertrouwen uit de overeenkomst met de club.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *