FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Kamohelo Mokotjo zwaar teleurgesteld in Feyenoord

Kamohelo Mokotjo liet tegenover het Zuid-Afrikaanse KickOff weten zwaar teleurgesteld te zijn dat Feyenoord weigert hem toestemming te geven om deel te nemen aan het Olympische kwalificatietoernooi in Marokko de komende weken. “Ik heb de coach gesmeekt om me vrij te geven. We hebben er een lange discussie over gehad. De coach wil me echter geen drie duels missen. Als een andere speler wegvalt, ben ik de eerste die voor een basisplaats in aanmerking komt volgens Koeman. Ik ben het blijven proberen, maar hij wilde niet toegeven. Hij weet hoe belangrijk dit toernooi voor me is, maar hij blijft bij zijn standpunt.”

“Ik heb al diverse kwalificatiewedstrijden gespeeld. Om nu in dit belangrijkste kwalificatietoernooi te ontbreken voelt dat ik eerder voor niets heb gespeeld. Voor mij is kwalificatie voor de Olympische Spelen belangrijker dan het wereldkampioenschap. Het is spijtig dat ik niet mee kan doen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *