FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Kostas Lamprou gaat nieuw contract tekenen bij Feyenoord

Kostas Lamprou staat op het punt om zich langer aan Feyenoord te verbinden. De twintigjarige Griek zou een akkoord met de Rotterdamse formatie naderen. Dit weet RTV Rijnmond op haar website te melden.

Lamprou, die bij Feyenoord voorlopig genoegen moet nemen met een reserverol, heeft een aflopend contract bij de Rotterdammers. De Griekse doelman moest voor 1 december laten weten of hij open staat voor een verlenging van contract. Afgelopen dinsdag bereikte de Stadionclub al een akkoord met Kaj Ramsteijn.

Lamprou is momenteel de tweede doelman bij Feyenoord en kwam dit seizoen tijdens twee bekerwedstrijden in actie. De jeugdinternational van Griekenland hield de nul tegen AGOVV Apeldoorn (4-0), maar ging tegen Go Ahead Eagles met 2-1 onderuit, waardoor het bekeravontuur over is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *