FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord dreigt naast Ruud Vormer te grijpen

Ruud Vormer is een gewild transferdoelwit komende zomer. Het contract van de Roda JC-er loopt af. Nadat eerst Feyenoord al interesse toonde, zit nu Vitesse op het vinkentouw.

“Vitesse wilde weten hoe Ruuds situatie was en of hij – zoals gesuggereerd – inderdaad al bij Feyenoord had getekend. Dat heb ik aan Ruud gevraagd, maar volgens hem was daar niks van waar. En dat heb ik Vitesse gemeld”, zegt technisch directeur Gerard Wielaert van Roda JC in De Telegraaf.
Volgens zaakwaarnemer Winnie Haatrecht staat de 23-jarige defensieve middenvelder open voor Vitesse. “Ik weet dat Vitesse is geïnteresseerd. Zodra we toestemming van Roda JC hebben, gaan we praten en doet Vitesse een aanbieding.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *