FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Nieuw contract lonkt voor Mario Been

Mario Been hoeft niet te vrezen voor zijn baan als trainer van Racing Genk. Sterker, de Nederlandse oefenmeester tekent op korte termijn een nieuwe verbintenis bij zijn werkgever.

Genk en Been naderen volgens het Algemeen Dagblad een akkoord over een verlenging van zijn contract. De Nederlandse coach zag zijn ploeg woensdag hard onderuit gaan in Valencia (7-0). De liefde tussen beide partijen is echter allesbehalve bekoeld.

Technisch directeur Gunther Jacob en algemeen directeur Dirk Degraen blijven achter Been staan. “De 7-0 nederlaag tegen Valencia speelt geen rol”, zegt zaakwaarnemer Rob Jansen. “Racing Genk wist voor het begin van de Champions League al dat het lastig zou worden. Ze kijken veel meer naar hoe Mario Been werkt met een spelersgroep.”

Ook Been zelf ziet een langer verblijf in België zitten. “Ik heb het prima naar mijn zin bij deze club. De gesprekken lopen nog, maar ik denk dat het akkoord er snel is. In de competitie gaat het steeds beter.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *