FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Biseswar bezig aan laatste weken bij Feyenoord’

Diego Biseswar is mogelijk bezig aan zijn laatste weken in dienst van Feyenoord. De aanvaller wil zijn aflopende contract niet verlengen, de Rotterdamse club staat nu dan ook voor een tussentijds vertrek.

Biseswar kreeg een contractvoorstel waar hij voor 1 december op in moest gaan. “Diego heeft ons laten weten dat hij nog geen besluit kan nemen en dus trekken wij het aanbod per direct weer in”, zegt technisch directeur Martin van Geel in gesprek met het Algemeen Dagblad.

“Wij gaan er nu vanuit dat Diego komend seizoen niet meer voor ons speelt, ook al kan hij de komende maanden nog op zijn besluit terugkomen”, vervolgt Van Geel zijn verhaal. “Die kans is klein. Dat hebben andere, soortgelijke gevallen in het verleden wel aangetoond.”

Feyenoord staat nu open voor een winters vertrek van Biseswar. “Als er interesse voor hem is, gaan wij dat overwegen. Al moet de speler zelf dat uiteraard ook willen. We gaan kijken wat de nabije toekomst brengt.” De 23-jarige Amsterdammer kwam dit seizoen slechts sporadisch in actie voor Feyenoord, trainer Ronald Koeman deed in de competitie vier keer als invaller een beroep op Biseswar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *