FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Stefan de Vrij terug op trainingsveld

Stefan de Vrij heeft maandagochtend zijn rentree op het trainingsveld van Feyenoord gemaakt. De verdediger is herstellende van een enkelblessure, die hij opliep in de uitwedstrijd tegen Vitesse van vorige week zondag. De Vrij werkte apart van de groep een individuele looptraining af, samen met hersteltrainer Marcel Cas. De Vrij hoopt op tijd fit te zijn voor de thuiswedstrijd tegen PSV van komende zondag. Volgens Ronald Koeman is die kans zeker aanwezig, zo vertelde de trainer afgelopen vrijdag.

De spelers die zondag in de basis stonden tegen RKC werkten maandag op een zonnig Varkenoord een ontspannen training af, die voor een groot deel in het teken stond van een rondo. Hieraan nam ook hoofdtrainer Koeman deel. Guyon Fernandez, Gill Swerts en Jerson Cabral trainden apart van de groep. De drie deden onder meer een afwerkoefening.

Afgezien van Swerts en Fernandez ontbraken de spelers die zondag niet in actie kwamen op het trainingsveld. Zij zijn namelijk eerder op de dag met de selectie van Jong Feyenoord/Excelsior meegereisd naar Amsterdam, waar om 13.00 uur de competitiewedstrijd tegen Jong Ajax wordt gespeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *