FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Ricky van Haaren in de zomer weg bij Feyenoord’

Feyenoord gaat er van uit dat het geen akkoord zal bereiken met Ricky van Haaren, wiens contract komende zomer afloopt. De middenvelder kon zich niet vinden in de aanbieding van Feyenoord, terwijl de club niet zal ingaan op het tegenvoorstel van Van Haaren zelf.

‘Wij gaan hier dus niet uitkomen’, zegt technisch directeur Martin van Geel. Ook Ruben Schaken lijkt niet geneigd zijn contract bij Feyenoord te verlengen. De vleugelaanvaller is bezig aan zijn beste seizoen in Rotterdamse dienst en weet zich in de belangstelling van buitenlandse clubs.

Het voorstel dat Feyenoord hem deed, is volgens zijn zaakwaarnemer Humphrey Nijman nog onvoldoende.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *