FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Russische topclub volgt El Ahmadi op de voet’

Karim El Ahmadi zou in de belangstelling staan van het Russische Zenit Sint-Petersburg. De regerend kampioen van Rusland zou de middenvelder van Feyenoord al enige tijd op de korrel hebben.

De berichten over de eventuele overstap van El Ahmadi werd gemeld door Voetbal International-verslaggever Martijn Krabbendam. De 26-jarige middenvelder staat nog tot medio 2013 onder contract bij Feyenoord. Mocht de Russische interesse concreet worden, kan de Rotterdamse club wellicht nog een mooi geldbedrag voor de tienvoudig Marokkaans international krijgen.

El Ahmadi verruilde in de zomer van 2008 FC Twente voor Feyenoord. De in Enschede geboren Marokkaan kende een stroef begin in Rotterdam. Dit seizoen lijkt de middenvelder onder trainer Ronald Koeman zijn definitieve doorbraak te beleven bij de Rotterdamse club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *