FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Wijnaldum houdt rekening met fluitconcert in de kuip’

PSV’er Georginio Wijnaldum houdt zondag bij zijn terugkeer in De Kuip rekening met het ergste. Toch ziet de voormalig Feyenoorder uit naar het duel met zijn oude club.

Rotterdammer Wijnaldum verruilde afgelopen zomer Feyenoord voor titelkandidaat PSV. Lang niet iedereen in de havenstad nam hem dat in dank af. Zondag keert hij in het shirt van de Brabanders voor het eerst terug in De Kuip, al rekent hij op een weinig hartelijke ontvangst.

“Toch kijk ik echt uit naar deze wedstrijd”, zegt de middenvelder. “Ik ben blij dat ik de jongens en de mensen van de club weer zie. Ik houd wel rekening met een fluitconcert, maar wat kan ik daar aan doen?”

Bij PSV heeft Wijnaldum inmiddels zijn draai gevonden. “We hebben een heel nieuw team, moeten nog wat wennen aan elkaar, maar dat gaat steeds beter. We leren elkaar en elkaars kwaliteiten kennen.”

Voor de nummer twee van de Eredivisie is het duel met Feyenoord een echte test. De thuisclub van trainer Ronald Koeman heeft behalve financieel ook sportief de weg omhoog gevonden en staat keurig vijfde.

Wijnaldum: “Feyenoord heeft een goed team. Er zit veel voetbal in. Ze zijn echter nog niet zo constant. Het publiek kan ze wel over een dood punt helpen. Ik weet zelf als geen ander hoe het er in De Kuip aan toe kan gaan.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *