FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Arsenal en Chelsea volgen Feyenoorder Jordy Clasie

De ontwikkeling van Jordy Clasie en Karim El Ahmadi blijven niet onopgemerkt. Chelsea en Arsenal zouden de jonge Clasie volgen en het Russische Zenit Sint-Petersburg heeft interesse in El Ahmadi, laat Martijn Krabbendam, verslaggever van Voetbal International, via zijn twitter weten.

Feyenoord wil het contract van zijn speler graag verlengen. Het contract van Clasie loopt nog tot medio 2014. De gesprekken met Jordy zitten in de afrondende fase. Het is nu een kwestie van fijnslijpen”, reageert technisch directeur Martin van Geel tegenover NUSport.

Mocht Claise zijn droomtransfer maken dan is vooral zijn periode bij Excelsior heel leerzaam geweest, zo vertelde de jongeling eerder. “Voor mij is het een heel belangrijk jaar geweest. Ik heb veel gehad aan de jongens en de trainers daar. Het was mijn eerste jaar in het betaalde voetbal en ik speelde meteen 32 wedstrijden. Ik voelde dat ik sterker werd en begonnen te wennen aan het niveau van de tegenstanders.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *