FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Olympique Marseille aast op Salomon Kalou

Olympique Marseille heeft naar verluidt interesse getoond in Chelsea-spits Salomon Kalou. De ploeg uit Marseille zou in de winter een poging willen wagen de aanvaller over te nemen van zijn huidige werkgever.

Marseille-coach Didier Deschamps vertelde erg gecharmeerd te zijn van de Ivoriaan, die aan zijn zesde seizoen bezig is bij The Blues. Kalou, die niet zeker is van een basisplaats, heeft een aflopend contract en is extra interessant voor andere clubs. Om Chelsea voor te blijven zou de club hem daarom al in januari aan trekken, zodat hij minder kost en om de concurrentie voor te blijven. Deschamps gaf aan dat het ook niet uitgesloten moet worden, dat de aanvaller eerst op huurbasis de club komt versterken.

Kalou komt de laatste seizoenen steeds minder in actie voor de Londenaren en zou eventueel weg mogen. Hij speelde tot dusver zes wedstrijden mee in het huidige seizoen, waarin hij twee keer het net wist te vinden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *