FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Ronald Koeman denkt nog niet na over contractverlenging

Ronald Koeman en Feyenoord gaan pas in de winterstop met elkaar om de tafel, maar de kans op verlenging is nu al groot. “Ik ben blij dat ik deze stap gemaakt heb”, zegt de coach in De Telegraaf.

Koeman geniet van de ontwikkeling van zijn elftal. “Het is duidelijk dat we een opwaartse lijn hebben, als elftal maar ook als club”, zegt hij zaterdag. “Als je naar het financiële beleid kijkt, wordt het beetje bij beetje rooskleuriger. Er zit nog rek in het elftal en als je kan doorselecteren, kan Feyenoord weer komen op de plaats waar het hoort te staan.”

De oefenmeester wil het bewust nog niet hebben over het gesprek dat komende winter plaatsvindt. Het belangrijkste is momenteel de gezondheid van zijn vrouw, bij wie eerder kanker werd geconstateerd. Bartina Koeman levert sindsdien een zwaar gevecht.

Koeman: “Ik houd me nu niet bezig met mijn contract. Ik denk wel na over dingen en praat met de betrokken mensen binnen Feyenoord over de toekomst van het elftal. Waar kunnen we ons versterken, wie houden we wel en wie niet?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *