FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Anass Achahbar sloeg Atletico Madrid af voor Feyenoord’

Anass Achahbar had deze week een interview met Lions de l’Atlas in Marokko. De 17-jarige aanvaller stelde daarin blij te zijn dat hij dit jaar al enkele minuten speeltijd heeft gekregen in het eerste elftal. gebrek aan ambitie heeft hij zeker niet. ‘De doelstelling voor dit jaar? Kampioen worden met Feyenoord in de eredivisie.’

De aanvaller stelt na het WK onder 17 contact gehad te hebben met het Spaanse Rayo Vallecano en Atletico Madrid, maar besloten te hebben bij Feyenoord te blijven. ‘Feyenoord is een fantastische club. Ik voel me hier erg goed,’ aldus Achahbar die liet weten dat zijn droomclub voor de toekomst Real Madrid is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *