FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord bijna rond met Jordy Clasie

Feyenoord staat op het punt Jordy Clasie langer aan zich te binden. De middenvelder praat met de club over een nieuw contract, een akkoord is in de maak.

Technisch directeur Martin van Geel laat aan RTV Rijnmond weten dat een akkoord nadert. Alleen de laatste details dienen nog doorgenomen te worden. “Maar op grote lijnen zijn we eruit”, zegt Van Geel. Clasie, die dit seizoen zijn doorbraak beleeft in de Rotterdam, kan uitkijken naar een sterk verbeterd contract.

De middenvelder is momenteel in het bezit van een contract tot de zomer van 2014. Deze verbintenis wordt opengebroken en opgewaardeerd. Clasie kwam afgelopen seizoen nog op huurbasis uit voor Excelsior.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *