FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Koeman wil Biseswar en Van Haaren voor Feyenoord behouden

Feyenoord zal niet proberen Diego Biseswar en Ricky van Haaren in de winterstop te slijten. Het tweetal heeft een aflopend contract, maar trainer Ronald Koeman wil de selectie zoveel mogelijk in tact houden.

Biseswar en Van Haaren gaan niet in op de aanbieding van Feyenoord, waardoor zij na het seizoen transfervrij de deur uitlopen. Wil de club nog wat geld verdienen aan de jeugdproducten, dan zal het tot verkoop over moeten gaan.

Technisch directeur Martin van Geel heeft echter laten weten dat zowel Biseswar als Van Haaren niet weg hoeft. “Het liefst houden we ze in de Kuip”, vertelt Van Geel aan RTV Rijnmond. “Maar als er een club komt voor deze jongens gaan we uiteraard wel praten.”

De reden dat Koeman het tweetal in Rotterdam wil houden, is de zeer waarschijnlijke deelname van middenvelder Karim El Ahmadi en vleugelspits Sekou Cissé aan de Afrika Cup in januari en februari 2012. Van Haaren kan op de positie van de Marokkaan spelen, terwijl Biseswar de rol van de Ivoriaan over kan nemen.

Twee spelers komen wel in aanmerking voor een vertrek in de winterstop. Bart Schenkeveld en Shabir Isoufi mogen verhuurd worden. Zij zullen wellicht naar Excelsior verhuizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *