FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Ruud Vormer geeft voorkeur aan Feyenoord

Ruud Vormer heeft een sterke voorkeur voor een dienstverband van Feyenoord boven Vitesse. “We zitten deze week met Martin van Geel om tafel”, bevestigde Vormers zaakwaarnemer Winny Haatrecht.

Haatrecht over een eventueel dienstverband bij Feyenoord: “We weten dat Feyenoord niet meer de salarissen betaalt van tien jaar geleden. Maar als de aanbieding goed is en het voetbalverhaal Ruud aan staat, praten we niet meer met andere clubs. Dat hebben we Vitesse ook netjes gemeld. Mochten we er niet uitkomen met Feyenoord, dan komt Vitesse weer in beeld.”

Dat de 23-jarige Vormer al rond zou zijn met Feyenoord is niet het geval. Haatrecht betitelde dit als ‘beslist niet waar’. Vormer heeft een aflopend contract bij Roda JC en kan derhalve transfervrij de overstap maken naar andere clubs. De voormalig speler van AZ wil graag weer een stap omhoog zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *