FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord wil Guidetti een extra jaar huren

Feyenoord hoopt John Guidetti ook na dit seizoen te kunnen huren van Manchester City. Om te kijken wat er mogelijk is, reist technisch directeur Martin van Geel deze maand nog naar Engeland.

“We zijn heel blij met John, maar moeten afwachten wat hij zelf wil en wat City van plan is. Daarover ga ik binnenkort in alle rust praten met de mensen van Manchester City”, vertelt Van Geel aan Voetbal International.

City is erg te spreken over hoe Guidetti zich ontwikkelt in De Kuip. De Zweedse aanvaller tekende al voor zeven doelpunten en drie assists. “We sturen van elke wedstrijd beelden en geven een nauwkeurig beeld van hoe John het doet bij ons”, gaat Van Geel verder. “Dat wordt enorm gewaardeerd.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *