FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Ryo Miyaichi in de winter wellicht verhuurd’

Ryo Miyaichi heeft de wereld dinsdag medegedeeld dat hij aankomende winter misschien wordt verhuurd door zijn werkgever Arsenal. De Japanner komt bij de ploeg van trainer Arsène Wenger niet in aanmerking voor een plek bij de eerste achttien van The Gunners.

Dit nieuws bracht de speler via het sociale netwerk Facebook. De rappe buitenspeler meldde dat Arsenal hem ervaring op wil laten doen bij een andere ploeg. Vorig seizoen leende de Londense club Miyaichi al uit aan Feyenoord. In Rotterdam bij De Stadionclub maakte de jonge techneut veel indruk.

“Misschien word ik verhuurd om meer ervaring op te doen”, waren de woorden die Miyaichi op zijn Facebook-pagina zette. Tot op heden kwam Miyaichi tweemaal voor Arsenal uit in de Engelse League Cup. Eén keer zat hij bij de selectie voor een Premier League-duel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *