FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord-selectie hoopt op langer verblijf van Ronald Koeman

Feyenoord breekt het medio 2014 aflopende contract van Jordy Clasie open en verlengt het met één extra seizoen. De 20-jarige middenvelder, een vaste keus in Jong Oranje, maakte dit seizoen al veel indruk en blijft tot de zomer van 2015 contractueel verbonden aan de Rotterdamse club. Gesprek met een realist. ‘Een voetballer mag nooit tevreden zijn, het kan altijd beter.’

Jij bent één van de grote revelaties van de eerste maanden in de eredivisie. Het is dus logisch dat Feyenoord jouw contract opwaardeert en met nog eens één seizoen verlengt.
Jordy Clasie: ‘Al vroeg in het seizoen liet technisch directeur Martin van Geel weten dat de club mij graag langer onder contract zou willen zetten. Dat voelde natuurlijk als waardering, vooral omdat ik al tot de zomer van 2014 onder contract stond. Het was voor mij al die tijd al duidelijk dat ik hier wilde bijtekenen. Er gaan steeds meer spelers op jonge leeftijd naar het buitenland, maar ik wil eerst een paar jaar goed presteren bij deze club.’

Het contract van Ronald Koeman loopt af. Veel spelers willen dolgraag met hem verder.
‘Ik heb dezelfde mening. Deze trainer past heel goed bij onze selectie. Hij zit er bovenop, is tactisch heel sterk en bijna alles wat hij aangeeft voor een wedstrijd, komt ook uit. Deze selectie zal heel blij zijn als Ronald Koeman zijn contract verlengt.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *