FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘John Goossens in de winter naar Swansea City’

Niet Feyenoord, maar Swansea City wordt de nieuwe werkgever van John Goossens. De club uit de Premier League is volgens De Telegraaf met NEC tot een akkoord gekomen over een transfer in de winterstop.

Voor de 23-jarige middenvelder ligt bij Swansea City, waar ook Michel Vorm actief is, een meerjarig contract klaar. Goossens is in Nijmegen in het bezit van een aflopende verbintenis. NEC kan daardoor alleen komende winter nog iets aan hem verdienen.

Eerder werd Goossens in verband gebracht met Feyenoord. De Rotterdammers zouden de voetballer uit Heemstede komende zomer transfervrij willen overnemen. Een tussentijdse transfer lijkt voor Feyenoord geen optie.

Goossens speelt sinds de winterstop van het seizoen 2008/2009 voor NEC. Hij kwam sindsdien tot 64 wedstrijden, waarin hij 11 keer scoorde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *