FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Vormer tekent voor drie jaar bij Feyenoord’

Ruud Vormer gaat de overstap maken naar Feyenoord. De Rotterdamse club zal later deze week bekendmaken dat de transfer van de 23-jarige speler van Roda JC naar De Kuip definitief is. Vormer tekent volgens het Algemeen Dagblad voor drie jaar.

Het is al langer bekend dat Vormer vanaf volgend seizoen graag voor Feyenoord wil uitkomen. De Rotterdamse club is ook al een tijdje aan het onderhandelen met de Nederlander. Behalve de Stadionclub wilde ook Vitesse de middenvelder graag inlijven. Hij gaf zelf echter al aan liever de overstap naar Rotterdam-Zuid te maken.

Feyenoord gaat volgens de krant de transfer later deze week bekendmaken. Ook zou technisch directeur Martin van Geel dinsdag nog een akkoord willen sluiten met jeugdspeler Elvis Manu over een meerjarig contract.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *