FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Ricky van Haaren blijft Feyenoord misschien toch trouw

Ricky van Haaren weigerde een eerste aanbieding van Feyenoord, maar wil mogelijk toch bijtekenen bij de Stadionclub. Het negentienjarige talent zegt in gesprek met De Telegraaf geen reden te zien om te vertrekken bij de Rotterdamse club.

Van Haaren is wel van mening dat het niet goed is voor zijn ontwikkeling als hij in De Kuip op de bank blijft zitten. “Ik moet zoveel mogelijk wedstrijden spelen op deze leeftijd. Dat kan het beste in een eerste elftal met goede spelers om je heen”, stelt Van Haaren, die laat weten dat hij de aanbieding van technisch directeur Martin van Gaal niet om financiële redenen naast zich neerlegde.

Het jeugdproduct, die vanwege de smalle Feyenoord-selectie niet op een verhuur kan rekenen, hoopt met de naderende Afrika Cup zijn kans te pakken. Zijn concurrent, Karim El Ahmadi, gaat aan dat toernooi deelnemen met Marokko. “Misschien kan ik dan mijn kans grijpen en kunnen we in de tweede helft van het seizoen opnieuw om de tafel zitten met meneer Van Geel, die al gezegd heeft dat hij begrip heeft voor mijn standpunt”, aldus Van Haaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *