FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Kostas Lamprou dolblij met contractverlenging’

Kostas Lamprou heeft maar één wedstrijd in de Eredivisie gespeeld, maar desondanks heeft de Rotterdamse club het contract van de reservedoelman graag verlengd. De Griek voelt zich bij Feyenoord erg gewaardeerd.

‘Dit is een heel mooie dag voor mij. Ik voel me echt thuis bij deze club en ben heel blij dat ik hier de komende jaren mag spelen’, zegt Lamprou op de officiële website van Feyenoord.

‘Ik ben al die jaren ontzettend goed behandeld door iedereen binnen deze club’, gaat de keeper verder. ‘Ik vind het belangrijk dat de club mij heeft laten weten dat ze geloven in mij. Ik vond het ook mooi om te horen dat ook mijn rol buiten het veld wordt gewaardeerd.’

Ook technisch directeur Martin van Geel is erg tevreden over Lamprou. ‘Kostas heeft een enorme gedrevenheid om elke dag beter te worden. Hij is nog jong, maar is al een grote persoonlijkheid en is heel volwassen met zijn sport bezig. Dat komt misschien wel mede doordat hij op jonge leeftijd naar Nederland is gekomen voor het voetbal’, aldus Van Geel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *