FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

De Vrij pas na de winterstop weer inzetbaar voor Feyenoord

Stefan de Vrij is pas na de winsterstop genezen van zijn enkelblessure. De centrumverdediger van Feyenoord leek eerst al te kunnen spelen in de topper tegen PSV, maar heeft nog altijd last van zijn blessure. Martins Indi zal zijn plek overnemen in de verdediging.

De medische staf denkt aanvaller Sekou Cissé (enkel) op tijd fit te krijgen en spelverdeler Jordy Clasie heeft geen last meer van de lichte hersenschudding die hij opliep bij een botsing met Anouar Kali van FC Utrecht. Spits Guyon Fernandez is nog twee duels geschorst. Dat Gill Swerts, Dani Fernandez, Bart Schenkeveld, Kaj Ramsteijn en Darley er ook niet bij zijn, is geen verrassing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *