FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

John Guidetti maakt indruk op Zweedse bondscoach

John Guidetti zit dicht tegen het nationale team van Zweden aan. De spits van Feyenoord, die wordt gehuurd van Manchester City, maakt indruk op de bondscoach van het Scandinavische land. ‘Ik ben erg onder de indruk van zijn sterke persoonlijkheid en houding in het veld,’ laat de Zweedse keuzeheer Erik Hamrén weten tegenover vaderlandse media.

‘We houden hem nauwlettend in de gaten, net als andere spelers. Ik ga niet zeggen wie er allemaal op ons lijstje staat, maar ik kan verzekeren dat we weten wat Guidetti presteerd bij Feyenoord,’ vertelt Hamrén. ‘Ik ben blij dat het goed met hem gaat, maar ook ben ik tevreden over de vorm waarin Markus Rosenberg, Zlatan Ibrahimovic en Johan Elmander zich in verkeren.’

‘John (Guidetti, red.) is nog wel hartstikke jong, maar ook heel erg gedreven. Toen ik hem op tv zag vertelde hij dat hij ten koste van alles wil slagen als voetballer en dat hij weet wat hij wil bereiken. Ook weet hij wat er voor gedaan moet worden. Daar hou ik wel van,’ aldus Erik Hamrén.

De 19-jarige aanvaller, die op dit moment uitkomt voor Jong Zweden, scoorde tot nu toe acht keer in elf competitiewedstrijden voor Feyenoord. Technisch directeur Martin van Geel vertrekt volgende week naar Manchester om met zijn officiële werkgever te praten over een eventueel langer verblijf van Guidetti.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *