FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Scout Feyenoord op tribune bij Anderlecht

Woensdagavond aanschouwden een delegatie scouts van Feyenoord en FC Twente het Europa League-duel tussen het Belgische Anderlecht en Lokomotiv Moskou. In het Belgische Brussel waren de scouts niet de enige op de tribune.

Veel topclubs, maar ook subtoppers stuurde hun scouts naar het duel. Topclubs als FC Bayern München, Arsenal en Manchester United waren aanwezig. Ook Franse ploegen als Olympique Marseille en Paris Saint Germain. Dit waren echter niet alle scouts die een club vertegenwoordigden bij het duel.

Ook Bayer Leverkusen, Borussia Mönchengladbach, Everton, Fulham, Hamburger SV, Charlton Ahletic, Grasshoppers Zürich, Salzburg, Stade Rennes, Sunderland, Toulouse, FC Twente, Werder Bremen, West Bromwich Albion en Wolfsburg stuurden een mannetje naar het duel.

Voor welke speler ze kwamen, is nog niet bekend. Naar verwachting gaan de geruchten rond Anderlecht-speler Matías Suárez sterker worden. Hij maakt veel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *