FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Arsenal wil Miyaichi weer aan Feyenoord verhuren’

Goed nieuws voor Feyenoord. Arsène Wenger hoopt Ryo Miyaichi de tweede seizoenshelft wederom te verhuren aan Feyenoord. De razendsnelle Japanner komt in Londen weinig aan spelen toe. Miyaichi kwam vorig seizoen op huurbasis ook al uit voor de ploeg uit Rotterdam en maakte toen een prima indruk.

Feyenoord heeft inmiddels al contact opgenomen met Arsenal om Miyaichi wederom te huren. Wenger was tevreden over zijn verhuurperiode in Rotterdam en lijkt nu wederom mee te willen werken. De kans dat zijn pupil de tweede seizoenshelft in de Kuip is te bewonderen, is volgens Wenger zo’n zestig procent. De Fransman wil echter eerst rekening houden met eventuele blessures in zijn eigen team.

De 19-jarige Miyaichi kwam dit seizoen pas tot twee invalbeuren voor Arsenal. Op het fysieke vlak kan de rappe vleugelspeler nog lang niet mee in de Premier League volgens Arsène Wenger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *