FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord op weg naar veilge categorie 2′

De financiële toekomst van Feyenoord ziet er weer goed uit. Na jaren van bezuinigingen heeft de Rotterdamse club donderdag van de licentiecommissie van de KNVB schriftelijk de bevestiging gekregen, dat de financiële situatie bij de club zo sterk is verbeterd dat Feyenoord qua puntenaantal voor de eerste keer in Categorie 2 is ingedeeld. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Om definitief in Categorie 2 te geraken dient Feyenoord nog eenmaal hetzelfde puntenaantal te scoren en naar verwachting zal dit in april 2012 gaan gebeuren. Wanneer Feyenoord uit de gevreesde Categorie 1 komt, mag de club weer investeringen doen boven de 50.000 euro zonder dat het de KNVB daarvoor toestemming moet vragen. Martin van Geel mag dan dus weer voorzichtig gaan denken aan het kopen van nieuwe spelers.

Feyenoord loopt met de schriftelijke bevestiging van de licentiecommissie ruim een half jaar voor op haar oorspronkelijke plan, dat er in voorzag in de zomer van volgend jaar voor het eerst meer dan de benodigde 65 punten te halen. De Rotterdammers staan momenteel zesde in de Eredivisie en spelen aankomende zondag thuis tegen FC Twente, de nummer twee van de ranglijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *