FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord probeert Janmaat naar Rotterdam te halen’

Feyenoord zou zeer geïnteresseerd zijn in de verdiensten van Daryl Janmaat. Dat maakte Barbara Barend vrijdag in het programma Voetbal International bekend. Het contract van de Heerenveen-verdediger loopt medio volgend jaar af, waardoor hij per januari vrij is om elders een contract te tekenen. Na vier jaar in Friesland te hebben gevoetbald, lijkt de 22-jarige Janmaat op zoek te zijn naar een nieuwe uitdaging.

Daryl Janmaat doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord, maar werd door de Rotterdammers niet goed genoeg bevonden voor het eerste elftal. ADO Den Haag gaf hem de kans om zich alsnog te bewijzen, wat hem na één seizoen al een transfer naar Heerenveen opleverde. Inmiddels heeft de rechtsback al elf wedstrijden namens Jong Oranje achter zijn naam staan.

Feyenoord toonde eerder al belangstelling voor Ruud Vormer en John Goossens, die net als Janmaat beschikken over een aflopend contract. Naar verluid zouden de Rotterdammers al rond zijn met middenvelder Ruud Vormer. Eerder deze week werd bekend dat Arsène Wenger nadenkt over een vertrek van Ryo Miyaichi. De rappe Japanner moet de tweede seizoenshelft wederom op huurbasis naar Rotterdam moeten vertrekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *