FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Karim El Ahmadi staat open voor langer verblijf bij Feyenoord

Karim El Ahmadi staat open voor een langer verblijf bij Feyenoord. De Marokkaan vertelt dit tegenover MegastadFM. De middenvelder is op de hoogte dat Feyenoord graag met hem verder wilt.

De eerste gesprekken met technisch directeur Martin van Geel zijn al achter de rug. “Ik heb er al gesprekken over gehad met meneer Van Geel. Het is een mooi gebaar dat ze me graag willen behouden. We zullen zien hoe dat zich verder ontwikkelt. Ik heb ook gezegd dat ik ervoor open sta, we zullen zien wat de toekomst brengt. Ik heb nog tot 2013 bij Feyenoord, dus ik wil dit jaar gewoon goed voetballen en met Feyenoord iets bereiken. Daarna zien we wel.”

Vorig seizoen was El Ahmadi erg ongelukkig. Hij werd een half jaar verhuurd aan de Qatarese club Al-Ahli FC. “Voor mij is het grootste verschil met vorig jaar het plezier in het voetbal. Ik denk dat ik dat nu meer heb dan vorig seizoen. Ik had vorig jaar niet echt plezier in het voetbal, maar dit seizoen wel. Ik wil niet teveel op trainers afgeven. Wat geweest is, is geweest. Mario Been (oud-trainer van Feyenoord red.) en ik hebben misschien één akkefietje gehad, maar voor de rest hebben we gewoon normaal kunnen trainen en zijn we professioneel geweest”, aldus de oud-speler van FC Twente.

Echter mist de dertienvoudig international een paar wedstrijden in 2012, wegens de Afrika Cup, die in Gabon & Equatoriaal-Guinea zal plaatsvinden. “Het is een moeilijke keuze, maar een speler van het Nederlands elftal zal ook nooit nee zeggen tegen het EK.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *