FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Leroy Fer verwacht geen warm welkom in de Kuip

Leroy Fer weet wat hem te wachten staat wanneer hij zondag in het shirt van FC Twente De Kuip betreedt. De middenvelder stond vorig seizoen nog bij Feyenoord onder contract en de supporters van de thuisclub hebben de transfer nooit begrepen.

Fer zag twee weken geleden hoe PSV’er Georginio Wijnaldum hetzelfde overkwam. “Ja, tuurlijk heb ik naar Wijnaldum’s ontvangst gekeken. En bij elk balcontact werd hij uitgefloten. Dus als ik daar speel, dan zal mij hetzelfde lot te wachten staan.”

Feyenoord draait dit seizoen goed mee in de bovenste regionen, maar ondanks dat heeft Fer geen spijt van zijn overgang naar Enschede. “Nee. Dat heb ik vaker gehoord. Ik voel me in Enschede heel prettig en ik denk dus dat ik nog steeds de juiste keus heb gemaakt. Ik ben blij dat het goed gaat met ze. Dat verwachten veel mensen niet, maar ik wist dat ze veel talent hadden. En dat komt er nu uit. Ze zijn wat constanter geworden. Ze staan er gewoon en doen het heel goed.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *