FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord in gesprek met Man City over John Guidetti

Martin van Geel heeft komende week een afspraak in Engeland. De technisch directeur van Feyenoord vliegt naar Manchester, waar met City over John Guidetti wordt gesproken.

Wat Guidetti betreft, wordt er voorlopig niets over zijn toekomst besloten. “Ik focus me nu alleen op het heden”, zegt hij in De Telegraaf. “Ik heb geen zin om me met mijn toekomst bezig te houden, dus er is geen boodschap van mij voor meneer Van Geel.”

De negentienjarige Zweed wordt door Feyenoord voor één seizoen gehuurd en groeit langzamerhand uit tot de held van De Kuip. Zondag hielp hij de Rotterdammers persoonlijk langs FC Twente (3-2). Guidetti had slechts één helft nodig om een hattrick te produceren.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *