FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord contracteert nieuwe verdediger

Feyenoord spreekt het vertrouwen uit in de jonge verdediger Mats van Huijgevoort. De mandekker en de club zijn een nieuw contract tot medio 2014 overeengekomen.

De oude verbintenis van Van Huijgevoort liep na dit seizoen af, maar Feyenoord wilde graag met de jeugdinternational door. Waarschijnlijk gaat Van Huijgevoort binnenkort mee op trainingskamp met de hoofdmacht. “Het is dus dubbel feest voor me”, vertelt hij op de site van Sport-Promotion.

Van Huijgevoort is blij dat hij langer bij Feyenoord blijft. “Er was belangstelling van andere clubs voor me, maar in mijn hart wilde ik sowieso graag bij Feyenoord verlengen. Met dit nieuwe contract heeft Feyenoord het vertrouwen in mij laten blijken. En als het aan mij ligt, wil ik dat ook bij Feyenoord gaan waarmaken”, besluit de achttienjarige speler.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *