FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Jan Boskamp geeft compliment aan Feyenoord

Jan Boskamp, scout van Feyenoord en nog altijd trouw volger van ‘zijn’ club, kijkt tevreden terug op eerste seizoenshelft van de club. De Rotterdammers draaien prima en staan boven verwachting op een vijfde plek. “Ik zei het ook. Als we dit jaar in het linkerrijtje eindigen, dan is dat formidabel.

En nu ga je al stiekem denken aan Europees voetbal. Dat is al helemaal boven verwachting. De beste drie spelers zijn weggehaald en de vervangers doen het fantastisch”, zegt de 63-jarige Boskamp tegen VI Radio. De technische staf vult elkaar ook prima aan, zo denkt de Rotterdammer.

“Ja. Ik denk dat de inbreng van Ronald Koeman , maar ook die van Giovanni van Bronckhorst en Jean-Paul van Gastel essentieel is. Van Bronckhorst heeft nog met wat spelers gespeeld en Van Gastel heeft ze opgeleid. Koeman geeft er wat extra’s bij. Je voelt het gewoon bij de trainingen. Ze zijn aan zijn mond gekluisterd als hij wat vertelt.”

Over oud-spelers als jeugdtrainers hoeft men zich bij Feyenoord geen zorgen te maken. “Iedereen spreekt over oude spelers in de jeugdopleiding. Maar wij hebben dat allang. Wim Janssen, Cor Adriaanse, noem ze maar op. Dat zie je dus terug in de benadering in de jeugd. Dat is formidabel”, aldus Boskamp.

Gisteren zond RTL 7 de laatste aflevering van het TV programma Voetbal International van dit jaar uit. Boskamp, ras Rotterdammer en Feyenoorder, was daar ook weer aanwezig. Hij ergerde zich dood aan Sport-1 presentator Emile Schelvis, die er niet voor durfde uit te komen dat hij voor Feyenoord is.

‘Wat een waardeloze gozer ben jij, zeg’, was de reactie van Boskamp op de steeds ontkennende antwoorden van Schelvis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *