FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Biseswar verlaat Feyenoord met pijn in het hart

Diego Biseswar heeft afgelopen week tot 2015 getekend bij het Turkse Kayserispor. De buitenspeler verlaat met pijn in zijn hart Feyenoord, de club waar hij in 2004 begon en waar hij elf keer scoorde.

‘Ik zal het Legioen gaan missen, want volgens mij tref je als voetballer niet snel trouwere supporters aan’, vertelt Biseswar aan SEG. ‘Maar ik was toe aan een nieuwe uitdaging in het buitenland. Voor alle partijen is dit denk ik een goede oplossing.’

Biseswar is al op de hoogte gebracht door hoofdtrainer Shota Arveladze. ‘Ik heb al met Arveladze en met mijn toekomstige medespelers gesproken. Zij maakten me enthousiast. Het stadion is ook fantastisch en de beleving onder de fans is enorm. Het is een mooie en ook keurige club.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *