FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Daryl Janmaat ziet transfer naar Feyenoord wel zitten

Daryl Janmaat, speler in dienst van sc Heerenveen, vertelt in de kersteditie van Voetbal International dat de geruchten rondom een transfer naar Feyenoord nog maar geruchten zijn, maar ontkent niet dat hij het een mooie club vindt.

De rechtervleugelverdediger genoot zijn opleiding bij de Rotterdamse grootmacht, maar werd te licht bevonden. “Ik hoor de geruchten ook. Wel vind ik Feyenoord nog steeds een mooie club, zeker nu ze het tegenwoordig weer goed doen. Ik heb er al gespeeld, dus dat maakt het ook wel speciaal. Maar zo lang ik niets hoor, concentreer ik me helemaal op Heerenveen.”

Bij Feyenoord kunnen Kelvin Leerdam, Dani Fernández en Gill Swerts op die positie uit de voeten. Het contract van Swerts en Fernández lopen aan het eind van dit jaar af en worden niet verlengd. Leerdam speelt liever op het middenveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *