FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Fer: ‘Pas nu zie ik hoe groot Feyenoord eigenlijk is’

Leroy Fer en Georginio Wijnaldum groeiden op bij Feyenoord, maar zijn inmiddels actief voor een andere club. Onlangs kwamen beide heren met hun nieuwe clubs terug bij de club waar het voor hen allemaal begon.

Fer, actief bij FC Twente, keek op van het formaat van de club. “Ik heb me toch een beetje vergist in de grootsheid van Feyenoord. Je speelt er, zit er middenin en hebt er eigenlijk geen idee van. Pas als je er weg bent, zie je hoe groot Feyenoord is”, zei Fer in Voetbal International. Tijdens hetzelfde interview liet ook PSV-middenvelder Wijnaldum weten dat Feyenoord erg groot is.

“Toen we met PSV tijdens de voorbereiding oefenwedstrijden speelden tegen amateurclubs, liepen er ook gewoon supporters van Feyenoord rond. Die club is echt overal. In Eindhoven zie je auto’s met vaantjes van PSV, maar je ziet ze ook van Feyenoord. In Rotterdam zie je nooit iets van PSV”, aldus Wijnaldum.

Fer is nog niet vaak teruggeweest bij Feyenoord. “Ik ben er sinds mijn vertrek nog twee keer teruggeweest: om mijn auto in te leveren en om met FC Twente te spelen. Ik wil er best vaker naartoe om een wedstrijd te kijken, maar dat durf ik niet zo goed.” Wijnaldum wel vaker dan zijn vriend. “Ik ga er nog weleens koffie drinken, maar niet naar de training kijken, of zo. Er is toch iets veranderd.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *