FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord gaat voor nog meer Manchester City-huurlingen

Manchester City is uitermate content met de ontwikkeling die John Guidetti bij Feyenoord doormaakt. Dat zegt Martin van Geel na zijn bliksembezoek aan Engeland.

“De intentie was het verstevigen van de band met deze ontzettend ambitieuze club”, zegt Van Geel op de clubsite. “Dat is gelukt. De contacten tussen Feyenoord en Manchester City zijn uitstekend.”

Van Geel sprak in Manchester met meerdere mensen binnen de opleiding. “Deze club heeft liefst 24 spelers verhuurd. Dan is het leuk om te horen dat ze het meest tevreden zijn met de ontwikkeling van John, alsmede zijn begeleiding en de rapportage over hem.”

“Het zou best kunnen dat Manchester City het verblijf van John bij Feyenoord ook na dit seizoen wil continueren”, vervolgt de technisch directeur. “Maar het is nu nog veel te vroeg om daar duidelijkheid over te krijgen.”

Van Geel sprak niet alleen over Guidetti. “Naast John hebben we ook over andere spelers gesproken. Wellicht zouden meer spelers van City zich bij ons kunnen ontwikkelen”, aldus de Feyenoorder, die zag dat City indrukwekkende faciliteiten tot zijn beschikking heeft.

“Desondanks openen ze over twee jaar een geheel nieuw onderkomen waar de allerjongste jeugd tot en met het eerste elftal samen komen te trainen. De faciliteiten waar City dan over beschikt, zijn helemaal fenomenaal. Je weet niet wat je ziet. Manchester City is de club van de toekomst.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *