FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Ronald Koeman hoopt selectie bij elkaar te houden

Mocht Feyenoord-trainer Ronald Koeman deze winter bijtekenen als coach van Feyenoord, dan hoopt hij dat technisch directeur Martin van Geel de selectie intact houdt en eventueel versterkt.

Van Geel gaat binnenkort om de tafel met Brian Marwood, technisch directeur van Manchester City, om te praten over een langer verblijf van aanvaller John Guidetti. De Zweed is uitgegroeid tot een van de smaakmakers van de ploeg en Van Geel hoopt hem dan ook langer te houden.

Over Otman Bakkal zal binnenkort met PSV gesproken worden. Koeman hoopt dat de twee steunpilaren langer blijven. ”Maar ik besef dat het moeilijk zal worden’, voorspelt de trainer in Voetbal International. ‘Als Guidetti zich zo blijft manifesteren, weet ik niet of hij volgend seizoen nog bij ons speelt. Je moet wel reëel blijven, maar ik hoop echt dat deze groep bij elkaar blijft.”

Van Geel kan nog niet zeggen of Guidetti en Bakkal langer blijven. ”Ik ga in eerste instantie naar Manchester om de banden met de club verder aan te halen. En dan praten we ook over Guidetti, maar ik geloof niet dat City al een half jaar van tevoren al de zekerheid gaat geven dat we hem nog een jaar kunnen huren.”

Ook met Bakkal wil Van Geel om de tafel. “Over Bakkal zijn we zeer te spreken en daarom zullen we met hem gaan praten, zoals we dat met meer spelers doen. Een aantal heeft aangegeven graag te blijven, terwijl sommigen de aanbieding van Feyenoord hebben laten passeren. Daardoor weten we wat ons te doen staat en welke posities we kunnen gaan invullen.” Volgens Van Geel is het een voordeel dat Feyenoord weer goed speelt. “Je merkt dat spelers weer voor Feyenoord willen spelen. ”

Overigens mist Feyenoord de komende periode wel Karim El Ahmadi. De Marokkaan vertrekt in januari richting de Afrika Cup en is minstens een paar weken weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *