FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Spelers willen weer graag naar Feyenoord komen

Feyenoord krabbelt dit seizoen langzaam uit het zwarte gat waarin het de laatste twee seizoenen verkeerde. De Rotterdammers kunnen zich weer meten met de besten van Nederland en dat heeft zo zijn voordelen, zo merkt technisch directeur Martin van Geel.

“Je merkt dat spelers weer graag naar Feyenoord komen, maar het is belangrijk dat we nu niet rustig achterover gaan leunen. Er is hier nog genoeg werk aan de winkel”, aldus de beleidsbepaler, die zich wel realiseert dat een vervolg op het huidige seizoen lastig zal worden.

Otman Bakkal en John Guidetti zijn namelijk voor slechts een seizoen gehuurd en zijn steunpilaren in het elftal van trainer Ronald Koeman. Van Geel is inmiddels met City in gesprek over Guidetti. “Ook over Bakkal zijn we zeer te spreken en daarom zullen we met hem gaan praten, zoals we dat met meer spelers doen”, aldus Van Geel tegen Voetbal International.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *