FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Arsenal richt pijlen op John Guidetti’

Het spel rond John Guidetti is begonnen. Arsenal is de eerste club die door de Engelse media aan de Feyenoord-spits wordt gelinkt.

De Londense topclub zou de ontwikkeling van Guidetti nauwlettend in de gaten houden. Italiaanse bronnen melden daarnaast dat Juventus al lang geïnteresseerd is en die interesse zou de afgelopen maanden zeker niet zijn bekoeld.

Zaakwaarnemer Per Jonsson laat weten dat nog geen enkele club zich bij hem heeft gemeld. “Het lijkt erop dat Guidetti voorlopig bij Feyenoord blijft. Dat wil hij zelf ook – hij wil blijven spelen om het EK te halen. Maar het is duidelijk dat de omstandigheden kunnen veranderen als clubs zich gaan melden”, aldus de agent.

Feyenoord huurt de negentienjarige Guidetti van Manchester City. In het eerste halfjaar was de Zweed goed voor elf doelpunten in twaalf wedstrijden. Trainer Ronald Koeman hoopt daarom dat Guidetti ook na dit seizoen nog voor Feyenoord speelt. “Maar je moet wel reëel blijven.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *