FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘John Guidetti moet zes miljoen euro kosten’

De Zweed John Guidetti liet de afgelopen weken veelvuldig blijken van grote waarde te zijn voor Feyenoord. In de twaalf officiële duels die hij speelde voor De Stadionclub wist hij al elf keer het net te vinden.

Arsenal liet onlangs weten geïnteresseerd te zijn in Guidetti, maar ook Juventus en Bologna werden de afgelopen dagen vaak gelinkt aan het jonge talent. Tot grote vreugde van de supportersschare van Feyenoord liet de zaakwaarnemer van Guidetti vrijdag weten dat de speler het seizoen af zal maken in Rotterdam. Toch is een vertrek niet helemaal uitgesloten. Volgens de belangenbehartiger zal de publiekslieveling van Feyenoord kunnen vertrekken als clubs zich daadwerkelijk aanmelden.

Calciomercato.com meldde onlangs dat Manchester City pas zal nadenken over een vertrek van Guidetti bij een bod van minimaal zes miljoen euro. De kapitaalkrachtige club uit Manchester kan echter ook besluiten haar verhuurde talent te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *