FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Jhon van Beukering voelt zich te groot voor de Jupiler League’

Jhon van Beukering speelt alweer bijna tien maanden voor Peilta Jaya in de Indonesische competitie. De 28-jarige aanvaller, die wegens een hamstringblessure even terug is in Nederland, heeft absoluut geen spijt van zijn exotisch avontuur.

“Het is daar dertig graden, dus hier is het weer even wennen aan de regen en de kou”, zegt Van Beukering in gesprek met Omroep Gelderland. “Het past totaal bij me en ik wil mijn carrière daar ook graag afsluiten. Ik heb geen zin meer om hier terug te keren in de Jupiler League of zo, daar pas ik voor.”

“Ik moet mijn eerste echte duel nog spelen voor mijn club”, vervolgt Van Beukering, die met een bekend probleem te maken heeft. “Ik ben nu wat kilootjes te zwaar, maar daar heb ik schijt aan.” Lachend: “Met die hitte daar val ik drie kilo per wedstrijd af.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *